Stamtafel ook in de zomer geopend

Het is weer vakantietijd. Veel mensen gaan een tijdje weg. En dat is heerlijk natuurlijk, maar voor sommige thuisblijvers is het geen makkelijke tijd. Ouderen voelen zich vaak eenzaam. En als hun naasten op vakantie zijn, wordt dit gevoel nog versterkt. Het is dan fijn als er wekelijks een activiteit is om naar uit te kijken. Om die reden blijven de meeste Stamtafels in Roosendaal gedurende de zomer geopend.

De Stamtafel in Nispen, Wouwse Plantage, Heerle en Kalsdonk (alleen op maandag) zijn de hele zomer geopend. De Stamtafel in Wouw en Kortendijk hebben een korte zomerstop. Inwoners uit Wouw of de Kortendijk kunnen in die periode ook aansluiten bij een Stamtafel in een andere wijk of dorp. Omdat het wijkhuis in Nispen gesloten is kunnen de deelnemers op deze locatie via de zijkant van het dorpshuis naar binnen.

Ook de komende periode zijn er weer volop activiteiten waar iedereen aan kan deelnemen. Bij de Stamtafel zijn we er voor elkaar, inwoners, vrijwilligers en medewerkers. De deelname is kosteloos. Loop deze zomer eens een keer binnen bij de Stamtafel bij jou in de buurt. 

Kijk voor de actuele data en tijden op de locatie van de Stamtafel.

Blijf op de hoogte

  • Altijd op de hoogte van
    de laatste nieuwtjes
  • Handige tips en tricks