Stamtafel nu ook in Wouw

Na Roosendaal, Nispen, Heerle en Wouwse Plantage is er nu ook een Stamtafel in Wouw. Vanaf 6 juni 2023 kunnen inwoners uit Wouw iedere dinsdag van 10.00 – 16.00 uur deelnemen aan de Stamtafel in De Geerhoek. Marijke van Meel is hier welzijnsmedewerker. Ze kijkt er naar uit om samen met inwoners invulling te geven aan de activiteiten.

“De Stamtafel in Roosendaal en de dorpen is een groot succes. De deelnemers kijken er naar uit. Ze ontmoeten nieuwe mensen en kunnen aansluiten bij verschillende culturele en sportieve activiteiten. Maar het is ook een plek om een persoonlijk gesprek te voeren. Door de Stamtafel bouwen mensen een netwerk op, ervaren ze plezier en is er steun, als dat nodig is. Dit is belangrijk, zeker nu meer mensen langer zelfstandig thuis blijven wonen. Dan is het fijn als je ergens terecht kunt en dat er mensen zijn die naar je omkijken. Ik nodig inwoners uit Wouw van harte uit om op dinsdag aan te schuiven bij de Stamtafel. Het is geheel vrijblijvend en je bent nergens toe verplicht. Iedereen is welkom.”

Voor vragen over de Stamtafel in Wouw kun je contact opnemen met Marijke van Meel T: 06-34 58 55 98 of E: marijke.vanmeel@wijzijn.nl

Blijf op de hoogte

  • Altijd op de hoogte van
    de laatste nieuwtjes
  • Handige tips en tricks